Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Fillers

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af en ontstaan er fijne rimpels. Externe factoren zoals zonlicht, stress, roken, eetgewoonten en jarenlange spierbewegingen kunnen deze rimpels doen verergeren. Door veroudering verliest het zachte weefsel van het gezicht volume en veerkracht; hierdoor krijgt de zwaartekracht een kans en gaat de huid hangen.

Veel voorkomende rimpels en plooien zijn:

  1. rimpels rond de lippen
  2. rimpels rond de ogen
  3. neus-lippenplooi
  4. marionetlijnen

Fillers zijn bedoeld om volume dat verloren gegaan is in de loop der tijd terug te geven aan de huid. Door gebruik te maken van verschillende soorten fillers op strategische plekken wordt een mooi en natuurlijk resultaat bereikt. 

Bij ZBC De Terp wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige hyaluronzuur fillers van het merk Juvederm. Juvederm is geschikt voor het verzachten/verminderen van lijntjes, rimpels en plooien, volumeherstel van wangen, kin, lippen en gezichtscontouren. 


Prijzen per ml:

  • 1 ml €500


De fillerbehandeling wordt uitgevoerd door de cosmetisch dermatoloog; dit is de expert op het gebied van botox en fillerbehandelingen. Voor het maken van een intakegesprek met persoonlijk advies belt u naar 010-4582423.


Fillers
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief