Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Acne en Rosacea

Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking aan de talgklierfollikel, gekenmerkt door het voorkomen van comedonen, papels en pustels. Het is één van de meest voorkomende huidziekten: ongeveer 85% van de jongeren tussen de 14 en 25 jaar heeft in meer of minder ernstige mate last van acne.

Acne ontstaat door een toename van de talgproductie, een blokkade bij de talgklieruitgang en door de aanwezigheid van bacteriën. Factoren die de ernst van de acne kunnen beïnvloeden zijn hormonen, stress, contact met stoffen die een verstopping van de talgklier veroorzaken (cosmetica), mechanische (druk en wrijven), geneesmiddelen en bepaalde voedingsmiddelen.  

Bij acne kunnen meerdere medicamenteuze behandelingen worden ingezet, dit is afhankelijk van de ernst van de acne. Naast de medicamenteuze behandeling raden wij een huidtherapeutische behandeling aan voor een sneller en optimaal resultaat.

Acnebehandelingen door de huidtherapeut worden vanuit het aanvullend zorgpakket vergoed door uw zorgverzekeraar. Prijzen vanaf €50. 

Voor het maken van een intakegesprek met persoonlijk advies kunt u bellen naar 010-4582423.

Acne en Rosacea
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief