Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Medisch

Om te zorgen dat u in goede handen bent, werken wij uitsluitend met een vast team van ervaren dermatologen en huidtherapeuten. Zo profiteert u altijd van persoonlijke aandacht, service en deskundigheid.

Tijdens het eerste bezoek wordt u uitvoerig onderzocht en zo nodig wordt aanvullend onderzoek ingezet zoals een huidbiopt of bloedonderzoek. De uitslagen en een behandelplan worden op korte termijn met u besproken.

Ons aanbod is groot, onze aanpak grondig. Dit betekent dat we gezamenlijk met u beslissen wat voor u de beste behandeling is.

Onze kliniek is gespecialiseerd in:

De vergoeding voor de behandelingen vallen in de meeste gevallen binnen de verzekerde zorg (basiszorg). Wij hebben contracten met praktisch alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat de factuur voor behandelingen die de verzekeraar vergoedt, direct door ons bij de verzekeraar wordt ingediend. Valt de behandeling buiten de verzekerde zorg dan wordt u hiervan voorafgaande van de behandeling op de hoogte gesteld.

Medisch
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief