Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Cosmetische dermatologie

Tegenwoordig wordt er op diverse plaatsen cosmetische zorg aangeboden en de term “dermatologie” regelmatig misbruikt. Bij Majel worden de cosmetische behandelingen uitgevoerd door een dermatoloog. De dermatoloog is een erkend medisch specialist voor huid-, nagel- en haaraandoeningen en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG).

De cosmetisch dermatoloog heeft daarnaast nog aanvullende opleiding en scholing gevolgd op het gebied van cosmetiek. Naast ervaring met cosmetische ingrepen kijkt de dermatoloog ook verder naar de algehele conditie en gesteldheid van de huid. Binnen Majel worden behandelingen uitgevoerd voor huidverbetering, botuline toxine, fillers en (gefractioneerde) C02 laser.

Onze cosmetisch dermatoloog dr. Pauline Sprengers- Smit heeft in 2016 haar opleiding tot dermatoloog afgerond aan het Erasmus MC in Rotterdam. In het laatste jaar van haar opleiding heeft ze als een van de eersten in Nederland de opleiding Erasmus Aesthetics gevolgd bij o.a. dr. Peter Velthuis. Sinds 2018 is zij tevens een dag per week werkzaam als cosmetisch dermatoloog bij Bey by Bergman Clinics in Den Haag.

Naar majel.info

 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief