Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Wachttijden

In onderstaande tabel vindt u de wachttijden welke gelden voor ons zelfstandig behandelcentrum
Verklaring van gegevens:

  • Wij geven u graag een indicatie van de wachttijden binnen ons zelfstandig behandelcentrum. De wachttijd voor een poliklinische afspraak geeft de kortste toegangstijd aan bij één van onze artsen Een wachttijd wordt altijd gepubliceerd in werkdagen.
  • De wachttijden gelden niet voor spoedpatiënten. Een spoedpatiënt kan na overleg tussen de huisarts en specialist nog dezelfde dag gezien worden.
  • Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.
  • Gegevens zijn het laatst bijgewerkt: 02-04-2024
Wachttijden (werkdagen)
1e Polibezoek

1

Behandelingen (operatief)

2

PDT

5

 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief