Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Vacature verpleegkundige

28 aug 2023

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die graag de handen uit de mouwen steekt, die op zoek is naar een uitdaging en interesse heeft in de dermatologie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verpleegkundige kom je te werken in een zelfstandig behandelcentrum met een enthousiaste groep collega’s die zich samen er verantwoordelijk voor voelen dat alles binnen ons behandelcentrum goed verloopt.

Het Dermatologisch centrum De Terp is een zelfstandig behandelcentrum voor medische en cosmetische dermatologische zorg. Die zorg leveren wij met een team van 10 dynamische en professionele medewerkers. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan de zorg. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Je werkdag bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Je verricht werkzaamheden gericht op de poliklinische dermatologische patiëntenzorg.
  • Je voert zelfstandig werkzaamheden uit, zoals o.a. venapuncties, wondverzorging , huidbiopten afnemen en hechtingen verwijderen
  • Je ondersteunt de arts tijdens het spreekuur, door bijvoorbeeld afspraken te maken voor patiënt, relevante informatie te verstrekken en de arts bij verrichtingen en onderzoeken te assisteren.
  • Je werkt mee aan de kwaliteit van zorg door ook overstijgende taken op te pakken, zoals patiëntervaringen meten, inrichting en planning van spreekuren.

Voor deze functie zoeken wij een collega die…..

  • Gediplomeerd MBO/HBO verpleegkundige is (BIG geregistreerd)
  • Vast inzetbaar is voor minstens 16-24 uur per week
  • Je bent een enthousiaste, teamspeler die kan multitasken
  • Je beschikt over prima sociale vaardigheden, bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent computervaardig en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
  • We rekenen op jouw representativiteit en je bent klantgericht richting de patiënt.

Wij bieden

Naast een fijne en gezellige werksfeer binnen een professioneel en ambitieus team bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland. Soort dienstverband: Deeltijd

Je kunt je motivatie en cv mailen naar info@zbcdeterp.nl

Terug naar overzicht
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief