Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

vacature ANIOS - dermatologie

27 mei 2024

Ontdek jouw ideale ANIOS positie bij ZBC de Terp! 

Ben jij op zoek naar die perfecte positie als basisarts, en ben je geinteresseerd in de dermatologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw ambitie en energie draag je bij aan het leveren van kwalitatief goede patiëntenzorg, waarbij de patient centraal staat. 

Samen met ons team til je de kwaliteit naar nieuwe hoogten en ontwikkel je jezelf verder, in voorbereiding op je toekomstige specialisatie.

Wie zijn wij?

ZBC De Terp is een zelfstandig medisch dermatologisch behandelcentrum dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Regio Rotterdam, Capelle a/d IJssel. 

Wij zijn ZKN gecertificeerd en hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Naast de reguliere dermatologische zorg is ons team van dermatologen, verpleegkundigen en huidtherapeut ook gespecialiseerd op cosmetische behandelingen en huidtherapie. 

Verder is er volop aandacht voor werk-privé balans en er zijn diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

En wie ben jij?

  • Je bent een BIG geregistreerde basisarts, of wordt op korte termijn geregistreerd.
  • Je streeft altijd naar de beste resultaten en plaatst de patiënt hierin centraal.
  • Je bent gedreven, enthousiast en ambitieus en je wilt je graag ontwikkelen naar de volgende stap in jouw carrière; bijvoorbeeld ter voorbereiding op een dermatologische opleidingsplaats.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een onmisbare functie in een topklinisch dermatologisch centrum met vele mogelijkheden tot het opdoen van klinische ervaring en zelfontplooiing.
  • Een tijdelijk dienstverband van één jaar, dit kan verlengd worden met maximaal 2 jaar.
  • Een salaris afhankelijk van ervaring, ZKN schaal 60-65 .
  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
  • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Ons centrum is goed bereikbaar met de auto, fiets en het ov. Parkeren is gratis.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Dr. Syl Pel en Dr. Jeltje Schulten of onze polikliniek manager mevrouw Diane van Leenen (telefonisch 010-4582423 of via mailadres d.vanleenen@zbcdeterp.nl)

Je kunt je motivatie en cv mailen naar info@zbcdeterp.nl

Terug naar overzicht
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief