Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Vacature Huidtherapeut 16 tot 24 uur per week.

29 jul 2019

Vacature Huidtherapeut 16 tot 24 uur per week  ZBC de Terp, Capelle aan den IJssel.

Zelfstandig behandelcentrum de Terp is een ZKN gecertificeerde praktijk voor dermatologie en huidtherapie. Patiënten kunnen bij ons terecht met alle huid-, haar- en nagelproblemen. Ons team bestaat uit 3 dermatologen, 1 huidtherapeut, 5 doktersassistentes en 2 medisch secretaresses.

“Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste huidtherapeut!”

Werkzaamheden • Het voeren van intakegesprekken met patiënten. • Het verrichten van uiteenlopende laserbehandelingen met de diode, KTP, NdYag, Alexandriet en fractional Co2 laser. • Het uitvoeren van acnebehandelingen, chemische peelings, microneedling, plasmalifting, microdermabrasie, dermatografiebehandelingen, PRP behandelingen, wondbehandelingen, camouflagetherapie en littekentherapie. • Het verrichten van (na)controlewerkzaamheden. • Het gezamenlijk uitvoeren van een behandeling met één van de dermatologen.

Functie eisen Onze ideale huidtherapeut: - Is KP en NVH geregistreerd. - Heeft affiniteit met de dermatologie en cosmetische dermatologie. - Kan goed zelfstandig haar werkzaamheden uitvoeren. - Kan ook goed in teamverband samenwerken met 3 dermatologen en onze doktersassistentes. - Vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige behandelingen uit te voeren bij de patiënten. - Bezit over een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. - Een diploma dermatografie en/of PMU is een pré! - Minstens 1 jaar werkervaring is een pré.

Wat kunnen wij bieden? Wij bieden een zeer afwisselende baan in een goedlopende praktijk met een goede werksfeer. Er is ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Het betreft een functie voor 16 tot en met 24 uur per week, aanvang 1 oktober 2019.

Interesse? Herkent u zich in deze functie? Stuur dan uw CV en sollicitatiebrief naar info@zbcdeterp.nl t.a.v. Diane van Leenen. Bij vragen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 010-4582423.

Terug naar overzicht
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief