Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Microneedling met behulp van de ENTERPEN

3 sep 2018

Microneedling is een behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van kleine naaldjes die in de huid prikken voor medische en cosmetische doeleinden. Van oorsprong werd een microneedling behandeling uitgevoerd met een "microroller"; een huidroller met daaraan vele minuscule naaldjes bevestigd. Het nadeel van deze roller is dat wanneer er teveel druk op de roller werd gegeven, de naalden de huid juist beschadigen in plaats van stimuleren. 
De nieuwste techniek op het gebied van microneedling is een microneedling pen: hierbij wordt er een disposable kopstuk met naalden bevestigd op een pen. Het voordeel van een pen is dat de diepte voorafgaande de behandeling wordt ingesteld en de druk overal gelijk is.

Ik werk met de ENTERPEN. Dankzij vibraties maken de naalden kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor worden de collagene en elastine vezels van de huid gestimuleerd. 

Hoe verloopt een behandeling?
Eerst wordt de huid gereinigd en daarna breng ik een serum aan op uw huid. Ik werk met de producten van Image Skincare. Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Wat voelt u direct na de behandeling?
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en geïrriteerd aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

Wat kunt u de dagen na de behandeling verwachten?
Na enkele dagen kan de huid een lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Na 2 tot 4 weken na een behandelingskuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van elastine en collageen in de huid heeft namelijk tijd nodig.

Hoe vaak moet u een behandeling herhalen?
Voor een optimaal resultaat raad ik een behandelingskuur van 6 tot 8 behandeling aan, dit in combinatie met de thuisproducten van Image Skincare. 

Terug naar overzicht
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief