Hèt adres voor al uw huid-, nagel-, en haarproblemen.

Plasma lifting

Plasma lifting is een relatief nieuwe techniek waar geen naald of mes aan te pas hoeft te komen. Het is een apparaat met geladen moleculen die zorgen voor huidverstrakking. Deze behandeling is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, het verwijderen van littekens of verwijdering van overtollig huid. Plasma lifting zorgt voor een liftend effect en is dus ook toepasbaar in andere zones waaronder de hals en de kaaklijn.

Plasma lifting is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. De behandelingen worden bij ZBC de Terp uitsluitend door speciaal opgeleide (cosmetisch) dermatologen en huidtherapeuten uitgevoerd. Resultaten met Plasma behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een Plasma ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.

Wat doet Plasma?

Door aanrakingen van het apparaat met de huid trekken de huidvezels samen, hierdoor zie je direct een liftend effect. Door een serie van deze aanrakingen ontstaat er een groter gebied waar de huid gelift wordt. Door een behandeling wordt bovendien de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Waarvoor wordt Plasma lifting gebruikt? 

De behandeling is in te zetten bij de volgende indicaties:

  • Liften van boven- en onderoogleden.
  • Het vervagen van donkere kringen rondom de ogen.
  • Liften van hals, wenkbrauwen, mondhoeken en kaaklijn
  • Het vervagen/verwijderen van rimpels.


Direct na een Plasma behandeling, indicatie ooglift en kraaienpootjes.


Direct na de Plasma behandeling, indicatie huidverstrakking


Prijzen vanaf €150.

Voor het maken van een intakegesprek met persoonlijk advies kunt u bellen naar 010-4582423.

Plasma lifting
 

Heeft u vragen?

Stel hier uw vragen over onze diensten. Dit kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen en beantwoorden. Velden met * zijn verplicht.

Nieuwsbrief